Gordijnen

Woningstoffeerder Janus van Eijk

Op zoek naar overgordijnen, vouwgordijnen, vitrage, paneelgordijnen of plissé? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en stalen te laten zien, zodat u direct kunt zien wat mooi aansluit bij uw huidige interieur. Vervolgens wordt er direct  een scherpe offerte neergelegd, zodat u weet waar u aan toe bent. Alle gordijnen worden bij u thuis afgeleverd en gehangen.

Overgordijnen

Overgordijnen zijn lange, kamerhoge gordijnen die vaak van het plafond tot de vloer komen. Overgordijnen hangen vaak voor een vitrage en worden meestal in de avond gesloten. De gordijnen zijn uitermate geschikt voor uw privacy en tegen bescherming van de zon.

Warmte-isolerend

Daarnaast zijn overgordijnen warmte-isolerend; de warmte blijft binnenshuis. Let erop dat wanneer uw radiator onder de vensterbank van uw raam hangt, het niet verstandig is om overgordijnen tot aan de grond te nemen. De warmte van de radiator blijft in dit geval achter het gordijn.

overgordijnen

Vouwgordijnen

Voor een warme uitstraling in uw interieur, raden wij vouwgordijnen aan als raamdecoratie. Door een grote keuze aan afwerkingen kunt u uw vouwgordijnen helemaal naar eigen wensen laten maken. U heeft bij vouwgordijnen de keuze uit verschillende stofdiktes en kleuren, hiermee kunt u de inkijk, privacy en doorlaten van licht zelf bepalen.

Ook geschikt als raamdecoratie voor uw slaapkamer 

Vouwgordijnen zijn dus ook geschikt voor de slaapkamer. Als u hierbij kiest voor verduisterende stoffen heeft u volledige privacy in uw slaapkamer en kan deze volledig verduisterd worden.

vouwgordijnen-hangen

Vitrage gordijnen

Vitrage is een dun gordijn, gemaakt van transparante stof. Vitrages worden ook wel glasgordijnen genoemd, zorgen voor meer privacy en zijn lichtdoorlatend. Hierdoor wordt het binnenkomende licht sfeervol verzacht. Men kan overdag vrijwel niet bij u naar binnenkijken, maar u behoudt uw zicht naar buiten toe en voldoende binnenkomend licht. Vitrage gordijnen worden vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen. Desalniettemin geven alleen vitragegordijn een prachtige en rustige uitstraling aan uw interieur.

Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen vallen qua dikte tussen overgordijnen en vitrages. Een inbetween heeft een dubbele functie; het gordijn kleed de ruimte gezellig aan, je kunt erdoor naar buiten kijken, maar men heeft nauwelijks de mogelijkheid om naar binnen te kijken.

Vitrage-gordijnen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een mooi en modern alternatief voor verticale lamellen, overgordijnen of vitrage. Doordat het paneelgordijn bestaat uit brede verticale panelen die los van elkaar te stylen én te bedienen zijn, kunt u uw interieur snel en eenvoudig veranderen. Paneelgordijnen zijn mooi, strak voor het raam te plaatsen, maar worden ook gebruikt als schediingswand, schuifdeur en wanddecoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Plissé gordijnen

De grootste eigenschap van dit gordijn zit verscholen in de naam; een plissé gordijn is gemaakt van een sterk gepliseerde stof.  De vorm is te vergelijken met het ‘papieren muizentrapje’ dat u vast van vroeger nog kent. De gordijnen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, stoffen en stofdikte. De stofdikte bepaald in hoeverre er wel of niet doorheen gekeken kan worden en hoeveel licht erdoor binnenkomt. Tevens is er een versie verkrijgbaar met een coating die de zon en warmte nog beter buiten houden. Door de verschillende mogelijkheden van het plisségordijn, is de stijl aan te passen naar elk interieur.

Top Down Buttom Up

Een plissé is ook leverbaar in de zeer populaire Top Down Buttom Up uitvoering. Hierbij kan de plissé bijvoorbeeld halverwege het raam gehangen worden, waardoor het raam alleen op ooghoogte bedekt wordt. Indien u kiest voor een 2 in 1 uitvoering kunt u overdag gebruik maken van een licht doorlatende plissé en 's avonds een afsluitende uitvoering naar voren schuiven.

Stalen bij u aan huis!

Wij komen graag bij u aan huis onze stalen laten zien, zodat u direct kunt zien wat past en wat niet.

Plan een afspraak in

Stalen bij u aan huis!

Wij komen graag bij u aan huis onze stalen laten zien, zodat u direct kunt zien wat past en wat niet.

Plan een afspraak in

Stalen bij u aan huis!

Wij komen graag bij u aan huis onze stalen laten zien, zodat u direct kunt zien wat past en wat niet.

Plan een afspraak in

Stalen bij u aan huis!

Wij komen graag bij u aan huis onze stalen laten zien, zodat u direct kunt zien wat past en wat niet.

Plan een afspraak in